Písecká Sladovna

Byť je to těžko k uvěření, i v Brdech občas nastanou dny, kdy by psa nevyhnal. A koukat z okna hotelového pokoje skrz kapky deště na parkoviště nikoho nebaví, zvlášť když zmíněný pokoj demoluje větší množství nudících se dětí.

Nevěšte hlavu, nastartujte vůz a za slabou hodinku jste v Písku. Samo o sobě nabízí po historickém centru parádní vycházky, ale my se schováváme před deštěm, takže míříme do Sladovny. Ta leží v centru na břehu řeky Otavy, ale parkování zde je zcela bezproblémové. Za rodinných 350 Kč dostanete plný barák zábavy. Ve sklepě Mraveniště, v druhém patře Včelí hnízdo, nad ním Ilustrace a laboratoř. Své místo zde má i Jára Cimrman nebo herní prostor pro děti 0 - 6 let Pilařiště.

Všechny sekce spojuje myšlenka galerie hrou. Všechny expozice jsou kompletně interaktivní a umožňují dětem i dospělým poznávat, bavit se, smát se a hrát si v podstatě bez omezení. Personál je maximálně příjemný a vždy ochoten poradit. Úžasnost jednotlivých expozicí je zbytečné popisovat, vše mnohem lépe ukáží přiložené fotky. A věřte, že nejen dětem se odsud nebude chtít:-).

A pokud vás během dne dostihne hlad, můžete si v klidu odskočit a zase se vrátit. My doporučujeme restauraci Kozlovna hned za řekou (5 min chůze), mají výtečné burgery!

Najdete nás na sociálních sítích:
Volba jazyka:

Informační Centrum Brdy
Hořehledy 35
335 61 Spálené Poříčí

Nadcházející akce

crossmenumenu-circlecross-circle