Tisková zpráva

Informační Centrum Brdy vzniklo v létě roku 2015 jako reakce na chystané otevření vojenského újezdu Brdy a na to navazující vznik chráněné krajinné oblasti od 1.1.2016.

Hlavním cílem centra je poskytnout návštěvníkům nádherné krajiny brdských kopců ucelené a spolehlivé informace z oblasti cestovního ruchu. A to pro všechny odnože turistiky – pěší, cyklisty, rodiny s dětmi, seniory, vyznavače zimních sportů, kulturní a společenské akce, adrenalinové sporty, atd.

Na našich webových stránkách můžete již nyní objevit místopisné informace k přírodním, historickým i kulturním atraktivitám regionu, stejně jako databázi zajímavých výletů, to vše doplněné o řadu osobních poznatků a specialit.

Informační Centrum Brdy sídlí na jihozápadním kraji CHKO v obci Hořehledy, v těsném sousedství turistických tras a cyklotras vedoucích do Brd a je součástí areálu hotelu Pod Kokšínem. Disponujeme širokou nabídkou mapových podkladů a prospektů a náš personál je schopen návštěvníkům poradit ideální výlet podle fyzické i časové náročnosti, stejně jako zajistit ubytování, poradit kvalitní restauraci a poskytnout další informace z oblasti cestovního ruchu.

Součástí areálu je mimo *** hotelu i restaurace, úschovna kol nebo zimního vybavení a velké záchytné parkoviště. Hotel disponuje certifikací Cyklisté vítáni a Baby Friendly Cerificate. Zároveň získal třikrát v řadě Velkou cenu cestovního ruchu, udělovanou každoročně na mezinárodním cestovním veletrhu v Brně.

Úzce spolupracujeme s řadou měst a obcí a institucí v oblasti cestovního ruchu a budeme rádi, pokud se na nás v případě zájmu o spolupráci nebo s dotazem obrátíte.

V neposlední řadě nabízí naše Informační Centrum Brdy zprávy na Facebooku.

Najdete nás na sociálních sítích:
Volba jazyka:

Informační Centrum Brdy
Hořehledy 35
335 61 Spálené Poříčí

Nadcházející akce

crossmenumenu-circlecross-circle